Bezorgen & Afhalen

Hoe snel bezorgen jullie mijn bestelling?

Wij doen ons best bestellingen op tijd bij bedrijven te bezorgen, maar het helpt enorm als we de bestelling ook op tijd van je hebben ontvangen. Op tijd betekend voor ons minimaal 2 tot 2,5 uur voor gewenst aflevertijdstip. We hebben het soms heel erg druk, als de drukte te groot wordt kan het voorkomen dat we de bestelportal (tijdelijk) sluiten. Dit gebeurd bijvoorbeeld op vrijdagen. Het is mogelijk tot 11 uur je bestelling te plaatsen voor bezorging.

Welke minimale orderwaarde hanteren jullie?

Wij hanteren een minimale orderwaarde van €20,00 voor bezorg orders bij bedrijven. Voor afhaal orders rekenen we geen minimale orderwaarde.

Wij bezorgen alleen bij bedrijven!

Urgentie & calamiteiten

Iedereen wil rond 12 uur lunchen en dan moeten de broodjes ook op tafel staan. Wij begrijpen dat. Een pauze duurt vaak maar een half uur. Maar, dat we een kwartiertje later kunnen komen aanrijden kan maar zo gebeuren als de bezorger bij het vorige adres is opgehouden. Als je persé op een bepaald tijdstip de broodjes wil nuttigen hanteer dit tijdstip dan niet als levertijd. Hou dan een half uur eerder aan.

Onze bezorgdienst is mensenwerk en overmacht situaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Wij willen benadrukken dat onze bezorgservice een gratis dienst is waar geen rechten op verhaald kunnen worden. De Broodbode kan niet aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.

Je bestelling in het weekend

Energy Point is op zaterdag geopend. Bezorging van broodjes en vergaderlunches is alleen op zaterdag mogelijk als jouw lunch bestelling een dag van te voren bij ons bekend is en de bestelling ten minste € 20,00 bedraagt. Op zondag bezorgt Energy Point niet.

Welke bezorgkosten hanteert Energy Point?

Wij bezorgen gratis bij een orderwaarde van 20,- gratis binnen een straal van 10 km rond Groenlo.

Wat zijn de betaalmogelijkheden

Bij bezorging is het mogelijk om:

  • Contact aan de bezorger
  • Mobiele pin
  • Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te kopen

Nog onbeantwoorde vragen? Neem contact op